Bedrijfswageninrichting voor uw Fiat Ducato

april 7, 2022

BEDRIJFSWAGENINRICHTING VOOR DUCATO

Ben je op zoek naar een efficiënte bedrijfswageninrichting voor de Fiat Ducato?

Ook daarvoor kun je bij Topbedrijfswageninrichting terecht. Wij hebben al een aantal Fiat Ducato’s opnieuw mogen inrichten en kunnen daarom met recht zeggen dat we over specifieke expertise beschikken op dit gebied.


 

Een efficiënte bedrijfswageninrichting is een investering die je de mogelijkheid geeft om jouw bedrijf een professionele uitstraling te geven en van de bus een complete mobiele werkplaats te maken waarmee je veel meer opdrachten ter plekke af kunt handelen. Je zult er al snel achterkomen dat je jezelf hier veel tijd en geld mee bespaart. Tenslotte draagt het correct inrichten van de laadruimte bij aan de levensduur van jouw wagen. Deze kan namelijk beter beschermd worden tegen beschadigingen.

We vertellen je hieronder wat de voordelen zijn van een bedrijfswageninrichting van Topbedrijfswageninrichting, welke opties wij standaard in ons assortiment hebben voor de Fiat Ducato.


 

Wij hebben onze standaardmodellen voor de Fiat Ducato voor je op de rij gezet. Bij ieder model vind je de opties voor de linkerzijde en daarna de opties voor de rechterkant. Deze modellen zijn vervolgens weer in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

Zit hier niet tussen waar jij naar op zoek bent? Neem dan zeker contact met ons op want wij gaan graag met je om de tafel zitten zodat wij zo goed mogelijk vast kunnen stellen wat jouw wensen en behoeftes zijn. Zo komen we samen tot de perfecte oplossing.


TI-CAR 5 2280x1478x360 Comfort Links

 2.256,38 excl. BTW

Linker Comfort Module bestaande uit: twee wieldoppen, één met kofferstop, een 48cm hoge ladekast met 4 laden, twee planken met uitneembare laden, 4 open planken en twee borden met verdelers


TI-CAR 5 1316x1478x360 Luxury Rechts

  2.449,43 excl. BTW

Rechter luxe module voor bestaande uit: wielkastafdekking met blauwe kanteldeur, 3 laden, 2 kunststof koffers, 1 metalen gele bakken en kantelbare bankschroef.

Meer voorbeelden? KLIK HIER

Lees meer blogs

Hulp nodig?