Topbedrijfswageninrichting voor Stevacon bouw.

oktober 1, 2024

Wat een prachtige serie bussen. Twee Volkswagens Crafter en drie Volkswagens Caddy welke wij van een Topbedrijfswageninrichting hebben mogen voorzien.

 

Als onderdeel van Van den Biggelaar Groep, heeft ook Stevacon voor Bulters Bedrijfswageninrichtingen gekozen.

 

Zeer goede en betaalbare bedrijfswageninrichtingen op maat en wens van de klant besteld en gemonteerd.

 

Deze keer is er voor een module voor alle Caddy’s en een module voor de Crafters gekozen.

 

Topbedrijfswageninrichting is sterk in het leveren van standaard modules maar gaat het maatwerk zeker niet uit de weg.

 

Meer weten?

info@marcobulters.nl

Kennis, creativiteit en een proactieve aanpak. In denken en doen. Dat definieert de mensen die bij Stevacon werken. Een effectieve combinatie, waarmee we veilige en doordachte oplossingen realiseren. Dat maakt ons tot dé kennisspecialist in de industriële bouwsector van Zuid-Nederland.

Missie
Stevacon heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een belangrijke speler in de beton- en industriebouw. Onze focus ligt in toenemende mate op de industriebouw. We onderscheiden ons als bouwpartner met verregaande knowhow van moderne technieken én contractvormen. Met de kennis van de beton- en industriebouw die wij binnen alle gelederen van de organisatie in huis hebben, zorgen we voor geïntegreerde oplossingen. Veiligheid staat daarbij altijd op één. Of het nu gaat om de werkomgeving van onze mensen of het eindresultaat. Dit maakt ons geregeld eerste keuze bij complexere werken binnen de waterwereld en industriebouw. Een solide reputatie, die we blijven uitbouwen. Onze missie? De veiligste bouwpartner in de industriële bouwsector van Zuid-Nederland zijn én blijven.

Visie
De mensen bij Stevacon zijn ambitieus, professioneel en denken proactief mee met de klant. Met onze brede kennis en jarenlange ervaring zijn we in staat om uiteenlopende projecten succesvol aan te pakken. In onze werkwijze zorgen we altijd voor heldere communicatie. Duidelijk en eenvoudig, zodat er geen misverstanden ontstaan. We denken mee met de klant en stellen ons flexibel en oplossingsgericht op. Eerlijk, no-nonsense en recht door zee. Een aanpak waarmee we doordachte, veilige en ijzersterke oplossingen realiseren.

Lees meer blogs

Hulp nodig?