Over ons

Topbedrijfswageninrichting.nl is een onderdeel van Bulters Bedrijfswageninrichtingen B.V. , een onderneming welke gespecialiseerd is in het op maat inrichten van uw bedrijfswagen. Een volledig op maatgemaakte bedrijfswageninrichting welke volledig op uw wensen en eisen is afgestemd met de beste materialen welke er op de markt verkrijgbaar zijn, is de standaard bij Bulters. 

Bulters Bedrijfswageninrichtingen B.V. is partner van Modul System. Modul System een fabrikant uit Zweden welke sinds 1970 actief is en is Europees marktleider, biedt de hoogste kwaliteit en service welke er op dit moment te leveren is.

In de dagelijkse operatie komt er steeds meer vraag naar “betaalbare” gebruikte bedrijfswageninrichtingen. Modul System opereert aan de bovenzijde van de markt en is een uitermate goede investering als gebruikte bedrijfswageninrichting. Wij zijn continu op zoek naar gebruikte kasten van Modul System. Echter zorgt dit niet voor een constante stroom aan inrichtingen.

Om de markt te kunnen bedienen van zeer goede en uiterst betaalbare bedrijfswageninrichtingen, zijn wij gestart met Topbedrijfswageninrichting.nl. Zoals de naam al doet vermoeden: wij verkopen Top bedrijfswageninrichtingen. Standaard modules welke direct en eenvoudig in uw bedrijfswagen te plaatsen zijn. Een hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Door met standaard modules te werken kan de productie eenvoudiger ingericht worden wat zorgt voor minder handelingen en een kortere productietijd. Dit resulteert in een lagere aanschafprijs. Wel wordt er gekozen voor een zeer hoge kwaliteit van materiaal en productie proces. Een lage aanschafprijs is een doel maar mag niet ten koste gaan van de kwaliteit. (er zijn dus zeker goedkopere alternatieven op de markt)

Ons streven: een goedkope bedrijfswageninrichting leveren tegen een hoge kwaliteit waarbij u de mogelijkheid heeft deze zelf makkelijk en eenvoudig te monteren. 

De Modules worden rechtstreeks vanaf de fabriek naar uw adres verzonden of u kunt deze bij ons in Bemmel af komen halen. Eventuele montage kunnen wij ook voor u verzorgen.

 

Bulters Bedrijfswageninrichtingen “Passie voor mensen – Passie voor kwaliteit”

Lees onze berichten

Hulp nodig?