ID Buzz Ordelman Arnhem

januari 24, 2024

Ordelman verduurzaamt, niet alleen uw huis of bedrijfsgebouw, nee ook het wagenpark van Ordelman komt aan de beurt.

 

Ordelman kiest voor de ID Buzz van Volkswagen. Een supergave en 100% elektrische bedrijfswagen. De ideale bus voor in en rond de stad. Met deze bedrijfswagen mag u elke  milieu zone in, perfect voor de steden dus.

 

Om de materialen georganiseerd mee te nemen is er voor gekozen om de ID Buzz te voorzien van een Topbedrijfswageninrichting. Op deze manier ziet er niet alleen netjes uit maar schuiven de materialen niet door de laadruimte.

 

Wij wensen de mannen van Ordelman heel veel fijne werkkilometers toe.

Ordelman B.V. werd 50 jaar geleden opgericht in Arnhem door Arnold Ordelman.

 

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid van een klein bedrijf tot een middelgroot bedrijf met vele vaklieden met specialisaties in uiteenlopende disciplines.

 

Ordelman streeft er naar een klantgerichte servicepartner te zijn waarbij kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol spelen bij alle gerealiseerde en toekomstige (ver)bouwprojecten.

Ordelman wil haar klanten en afnemers hoogwaardige duurzame oplossingen bieden waarbij de klant te allen tijde de zorg wordt ontnomen. Daartoe leveren wij organisatievermogen, flexibiliteit, kennis, productiecapaciteit en vakkundigheid om samen met onze partners te bouwen aan de toekomst. Ordelman stelt zich als doel om de organisatie communicatief, betrokken en kwalitatief op te bouwen. Hiermee creëren wij niet alleen voor de klant, maar ook voor de medewerkers, een (leer)bedrijf waarmee en waarin het prettig werken is, voor nu en later.

 

https://www.ordelmanbv.nl/

Lees meer blogs

Hulp nodig?