Installatietechniek STB

december 11, 2023

Installatietechniek STB.

In de nieuwe Opel Vivaro e van Installatietechniek STB hebben we een prachtige Topbedrijfswageninrichting mogen monteren.

Bjorn benaderde ons voor een zeer goede bedrijfswageninrichting welke goed aan zou sluiten bij zijn werkzaamheden.

We hebben een opzet gemaakt met de daarbij behorende tekening. Aan de hand van een dergelijke tekening kun je exact zien hoe de Topbedrijfswageninrichting in de bus komt te staan.

De Opel Vivaro is uitermate geschikt voor een Topbedrijfswageninrichting

De afmetingen van de modules komen erg goed overeen met de Vivaro. Het resultaat is dan ook dat de ruimtes optimaal benut worden.

Deze Vivaro hebben we voorzien van veel lades, legborden, koffers, vloer klapfronten en top legborden. Een hele mooie mix van alle mogelijkheden die er zijn om de materialen en gereedschappen zo goed en efficiënt in de bus te laden.

Wij wensen Bjorn heel veel werkplezier met deze prachtige Vivaro e toe.

Installatietechniek STB: uw specialist voor installatie, reparatie en onderhoud.

Installatietechniek STB in Arnhem is dé specialist voor uw installatie, reparatie en onderhoud. Heeft u een lekkage? Of wilt u een nieuwe badkamer?

U kunt bij ons terecht voor alle loodgieters werkzaamheden, elektra en cv installaties. Onze werknemers hebben jaren ervaring en gaan vakkundig te werk.

Wij nemen zowel kleine als grote projecten aan. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, winkelketens, zorginstellingen en bedrijven. U als klant staat bij ons centraal.

https://installatietechniekstb.nl/ 

 

Lees meer blogs

Hulp nodig?