Topbedrijfswageninrichting Daelmans Klokken

juli 3, 2024

Dikke Sprinter, dikke bedrijfswageninrichting.

 

Voor Ralf van Veghel van Daelmans Klokken hebben we de Sprinter van een prachtige Topbedrijfswageninrichting mogen voorzien.

 

We kregen van Ralf de volgende vraag:

 

“Graag complete linker kant met vakken en laden ingericht.”

 

Met deze vraag hebben we een eerste opzet gemaakt. We maken een tekening van de complete inrichting in de juiste bus. Op deze manier kan de klant zien of dit is wat hij in gedachten heeft.

 

In het geval van Ralf hadden we meteen een voltreffer. We hebben de modules besteld en op het moment dat alles binnen was, direct gemonteerd.

 

Om de bus af te maken, hebben we ook maar meteen RVS Sidebars van het merk Equinox gemonteerd.

 

Wij wensen Ralf veel werkplezier toe.

 

Toine Daelmans startte in 1972 met het restaureren van luidklokken en torenuurwerk- installaties bij een grote klokkengieterij die over de gehele wereld werkzaam was.
In 1986 richtte hij het bedrijf  TOINE DAELMANS LUIDKLOKKEN & TORENUURWERKEN  op.  Dit bedrijf groeide uit tot een algemeen gerespecteerd bedrijf. In Nederland zijn ca. 700 grotere en kleinere installaties door hem weer in goede staat gemaakt. Ook in het buitenland, o.a. Amerika, Egypte, Suriname, Schotland, als ook veel missie en zendingslanden, zijn werkzaamheden verricht.

 

In jan. 2012 is een samenwerkingsverband aangegaan met Ralf van Veghel uit Lierop die het bedrijf over gaat nemen. Nu gebruikt Toine Daelmans zijn ervaring en deskundigheid, voor het geven van professioneel advies, en het geven van oplossingen voor onderhoud en restauraties van alle soorten luidklokken, carillon en torenuurwerk installaties en zal nog jaren aan het nieuwe bedrijf van Ralf verbonden blijven.

 

Daarnaast is door Toine Daelmans een nieuw bedrijf opgericht, IN-TIME  STIPHOUT.  Hier houd hij zich bezig met ontwerpen en vervaardigen van Astronomische kunstuurwerken en speciale mechanische torenuurwerken voor de particuliere sector.

Lees meer blogs

Hulp nodig?