Topbedrijfswageninrichting Opel Movano van Ordelman

maart 29, 2024

Topbedrijfswageninrichting Opel Movano Ordelman

Na de Volkswagen Crafter mochten we nu de nieuwe Movano inrichten met een prachtige Topbedrijfswageninrichting.

 

Het Arnhemse bedrijf Ordelman heeft een prachtige Opel Movano gekocht en ja, deze moest wel goed ingericht worden. Door de jarenlange ervaring met het werken met goed uitgeruste bedrijfswagens, was het al snel duidelijk hoe de inrichting moest worden.

 

Met de keuze voor een Topbedrijfswageninrichting is deze bus precies zoals ze het wilde hebben.

 

Topbedrijfswageninrichting is erg sterk in het leveren van standaard modules. Maar met deze inrichting bewijst het dat de keuze voor het maatwerkprogramma een hele goede is.

 

Wij wensen Ordelman Arnhem heel veel werkplezier toe met deze prachtige bus.

Ordelman B.V. werd 50 jaar geleden opgericht in Arnhem door Arnold Ordelman.

 

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid van een klein bedrijf tot een middelgroot bedrijf met vele vaklieden met specialisaties in uiteenlopende disciplines.

 

Ordelman streeft er naar een klantgerichte servicepartner te zijn waarbij kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol spelen bij alle gerealiseerde en toekomstige (ver)bouwprojecten.

Ordelman wil haar klanten en afnemers hoogwaardige duurzame oplossingen bieden waarbij de klant te allen tijde de zorg wordt ontnomen. Daartoe leveren wij organisatievermogen, flexibiliteit, kennis, productiecapaciteit en vakkundigheid om samen met onze partners te bouwen aan de toekomst. Ordelman stelt zich als doel om de organisatie communicatief, betrokken en kwalitatief op te bouwen. Hiermee creëren wij niet alleen voor de klant, maar ook voor de medewerkers, een (leer)bedrijf waarmee en waarin het prettig werken is, voor nu en later.

 

https://www.ordelmanbv.nl/

Lees meer blogs

Hulp nodig?