Topbedrijfswageninrichting Saat en Jansen

februari 4, 2024

En wederom een uitbreiding van het wagenpark van Saat en Jansen installatietechniek. Inmiddels is de tweede Volkswagen Crafter aan het prachtige wagenpark toegevoegd.

 

Zoals we deze firma kennen: als ze wat doen, doen ze het goed. Dus ook deze Volkswagen Bedrijfswagen is in de “Saat en Jansen” uitvoering geleverd.

 

Vraag u zich af wat dat voor een uitvoering is?? Nou simpel: zilvergrijs en het hele boekje erop 🙂

En om het dagelijkse gebruik te vergemakkelijken, hebben wij wederom een prachtige bedrijfswageninrichting van Topbedrijfswageninrichting mogen verzorgen.

 

Samen met de berijder van deze bus hebben we een opzet gemaakt aan de hand van de wensen en eisen. Zoals altijd maken we daar een uitgebreid voorstel van met specificaties en 3D tekeningen.

 

Op deze manier krijgt de klant precies te lezen en te zien of zijn eisen volledig ingevuld worden.

 

Bij deze uitvoering is dit gedaan en het resultaat mag er weer zijn.

Verder hebben we de Crafter mogen voorzien van de beste imperiaal die er op dit moment op de markt te koop is. Een Equinox RVS imperiaal. Deze zijn standaard voorzien van ladderrol en van een geluid dempende wikkel om de eerste ligger.

 

Om goed op de imperiaal te komen hebben we een trap links achter gemonteerd. Voor de lange buizen een Portetube pro van Rhino.

 

Aan de veiligheid is uiteraard ook gedacht. Om ervoor te zorgen de de instap aan de achterzijde ergonomisch geschied, is er een opstap van Rhino gemonteerd. Deze heeft een perfecte grip op de trede en is zelfs met een trekhaak goed te gebruiken.

 

Wij wensen de firma Saat  en Jansen weer heel veel veilige kilometers toe.

Over Saat en Jansen Installatietechniek.

 

Saat en Jansen Installatietechniek onderscheidt zich als klant- en servicegericht elektrotechnisch installatiebedrijf met veel aandacht voor vernieuwing en moderne technieken. Wij combineren een uitstekende kennis van zaken met het onderhouden van een prima contact met de klant. Door korte lijnen en flexibiliteit zorgen wij voor een nog beter resultaat.

 

Door de multidisciplinaire inzetbaarheid, professionele benadering en integrale aanpak is Saat en Jansen Installatietechniek in staat om de modernste elektrotechnische installaties te ontwerpen en te realiseren. Onze vakbekwaamheid is gebaseerd op jaren ervaring.

 

GESCHIEDENIS
Saat en Jansen Installatietechniek is opgericht op 9 januari 2001. Jeroen Saat en Marcel Jansen zijn begonnen als collega’s en hebben hun ervaringen gebundeld tot Saat en Jansen Installatietechniek.

 

www.saatenjansen.nl

Lees meer blogs

Hulp nodig?