Topbedrijfswageninrichting voor Uyen Zonwering.

augustus 5, 2024

 

Uyen Zonwering en Kozijnen heeft onlangs de nieuwe Volkswagen Crafter in ontvangst genomen. En wat voor eentje! Deze prachtige bedrijfsbus is geleverd door Wealer Venlo en voorzien van een Equinox Imperiaal en ladder.

 

Tot voor kort werden de bussen van Uyen door henzelf ingericht en voorzien van de nodige schappen. Tot deze hele dikke Crafter. De berijder van deze prachtige buis heeft het voortouw genomen om toch eens verder te kijken naar wat er allemaal mogelijk is en wat daar dan de kosten van zijn.

 

 

En ja dat is voor ons natuurlijk helemaal super. Samen met de berijder zijn we gaan inventariseren naar de wensen en eisen van de berijder. We zijn het compleet blanco ingegaan. De directie overtuigen? Dat doen we later wel. 🙂

 

Op basis van de huidige veel kleinere bus zijn we goed gaan kijken wat er allemaal mee moet in de bus en wat er mee mag. Hoe is dat nu georganiseerd en zou dat ook makkelijker kunnen.

 

Op basis van deze gegevens hebben we een voorstel met een 3D tekening gemaakt. Op deze manier kunnen we een goede vertaling maken van wat we besproken hebben naar een tekening van hoe het eruit komt te zien.

Uiteraard hebben we er meteen een scherpe prijs tegenaan gelegd. Dit om zo direct duidelijk te maken dat we het goed willen doen maar zeker niet duurder dan strikt noodzakelijk.

 

Met dit gehele pakket, was de directie snel overtuigd en hebben we alle delen besteld en bij binnenkomst meteen gemonteerd.

 

Wij wensen de firma Uyen heel veel veilige kilometers toe.

 

 

Uyen Zonwering en Kozijnen staat garant voor 40+ jaar kwaliteit en ervaring. In 1980 ooit nog begonnen als een familiebedrijf, maar inmiddels uitgegroeid tot een heuse autoriteit binnen de markt. Van binnen- en buitenzonwering tot overkappingen en kozijnen: ons team van enthousiaste verkopers en vakbekwame monteurs staat voor u klaar om mee te denken over de beste oplossing voor uw woning, bedrijfspand of terras.

 

Lees meer blogs

Hulp nodig?