Wederom een Trafic voor Denned

maart 7, 2024

Als totaalinstallateur is DENNED van alle markten thuis en veelzijdig in techniek. Wij hebben alle expertise in huis, door ons breed opgeleide oranje team. Als erkende installateur zijn wij door heel Nederland te vinden. En dan heb je natuurlijk wel goed gereedschap nodig.

 

Denned heeft wederom een Renault Trafic in ontvangst genomen. In deze Trafic is wederom een Topbedrijfswageninrichting gemonteerd.

De Trafic  is voorzien van een praktische bedrijfswageninrichting de twee zijdes van de bus zijn voorzien van legborden, lades en assortiment koffers. Op de vloer klapfronten om zo materialen achter op te bergen. Een langgoed bak voor de langere materialen. In alle legborden kunnen tussenschotten geplaatst worden om de de indeling naar keuze aan te passen.

 

Helemaal TOP!

 

DENNED heeft door de jaren heen een flinke groei doorgemaakt. In 2007 zijn wij begonnen met één busje, wat werkmaterialen en grootse ambitie. Inmiddels zijn we als gezonde onderneming uitgegroeid tot een oranje legioen met ruim 60 vaste medewerkers en 40 flexibele krachten. DENNED is daarbij niet alleen gegroeid in formaat: ook het dienstenaanbod is fors uitgebreid.

Veelzijdig in techniek

 

Als totaalinstallateur is DENNED van alle markten thuis en veelzijdig in techniek. Wij hebben alle expertise in huis, door ons breed opgeleide oranje team. Als erkende installateur zijn wij door heel Nederland te vinden. Wij werken voor bedrijven, overheden, industrieën en particulieren. We doen grote warehouses van 100.000 m2, maar ook woonhuizen of renovaties van monumenten. Waar wij uitdagingen zien, stappen wij in. Dat onderscheidt DENNED in een markt waarin veel specialisatie is. DENNED ontzorgt u van ontwerp tot realisatie en biedt oplossingen voor de lange termijn. Betrouwbare installaties die maximaal aansluiten bij uw wensen, nu en in de toekomst.

Lees meer blogs

Hulp nodig?