Wifi 4 All kiest voor een Topbedrijfswageninrichting

oktober 20, 2022

Voor Wifi 4 all hebben wij de nieuwe Ford Transit Custom voorzien van een Topbedrijfswageninrichting.

 

Wifi 4 alltijd en overal online! Een dynamische onderneming uit de Betuwe welke bestaat uit 3 bedrijven. Onze zakenpartners GKS ICT Solutions, de automatiseerder die flexibel, persoonlijk en snel is en Adhetec, de specialist in camera- en observatiesystemen, vormen met hun diensten dan ook een mooie aanvulling op wat wij te bieden hebben.
Iedereen de beschikking geven over een snelle internetverbinding, dat is ons devies. Er zijn nog teveel gebieden zonder internet of met een trage en logge verbinding. Dat kan anders. De oplossingen zijn er legio, alleen vaak te kostbaar. Niet bij ons.

PASSIE VOOR ICT
Het is onze uitdaging, waar je ook bent, wanneer je ook wilt van snel internet gebruik te kunnen maken. Of je nu binnen in een pand bent waar medewerkers zware bestanden gebruiken. Of daarbuiten in een afgelegen gebied of juist een drukbevolkte omgeving met veel gebruikers. WiFi4ALL is een eigenzinnige club met specialisten. Wij leven letterlijk in de wondere wereld van de techniek en verslinden vakliteratuur en volgen (online) seminars om op de hoogte te blijven van innovaties op dit gebied. Niet omdat het moet, maar omdat we dat heel leuk vinden.

Met WiFi4ALL altijd online
WiFi4ALL levert snel internet
SNEL INTERNET
Onze ICT-specialisten hebben geen hoogtevrees. Zij gaan het dak op om zendmasten en antennes te installeren. We hebben niet alleen verstand van ICT maar ook van constructiezaken. Zo blijft alles in één hand, bij één specialist. Hij regelt en zorgt ervoor: snel internet. Elke opdracht is maatwerk, wij komen met de beste oplossing die past bij je budget. Heb je een probleem met WiFi, lossen we dat eerst op. Het werk moet tenslotte doorgaan. Vervolgens gaan we om tafel en kijken we naar de financiële kant. Je kunt bij ons apparatuur huren, leasen en kopen (desgewenst in termijnen). Voor iedereen moet internet uiteindelijk beschikbaar zijn, daar hoort ook een comfortabel financieel plaatje bij.

ALTIJD EEN OPLOSSING
WiFi4ALL is 100% selfsupporting, wij hebben al het materiaal op voorraad en alle techneuten in dienst. Daardoor kunnen we snel handelen en altijd helpen. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Bij een ICT’er heb je een beeld. Die is ook in zijn vrije tijd op de zolder met computers bezig. Daarom sponsoren we juist activiteiten zoals ‘Betuwe onderneemt Beter’, ‘Winterfestijn Overbetuwe’ en vele lokale sportclubs. Wij treden naar buiten. Je komt ons tegen op regionale netwerken en bij vakgerichte evenementen. Je herkent ons aan een digitaal naambordje waar een klein filmpje op draait…zo’n gadget die we al speurend naar innovaties tegenkwamen. Wat kunnen we voor jou betekenen?

 

Lees meer blogs

Hulp nodig?