Verzending

Topbedrijfswageninrichting.nl is geen online winkel. Wij zijn van mening dat een online winkel een toevoeging moet zijn op een fysieke winkel. (Ja wij zijn nog van de oude stempel ?)

Topbedrijfswageninrichting is een onderdeel van Bulters Bedrijfswageninrichtingen B.V. en zijn gevestigd in het mooie Bemmel. Om u een idee te geven: Bemmel ligt in de betuwe precies tussen Arnhem en Nijmegen in aan de snelweg A15. Zeer goed bereikbaar dus. Wij verschuilen ons dus niet achter een scherm.

Om het voor u makkelijk te maken, bieden wij u de mogelijkheid om te Modules rechtstreeks op uw adres ter laten bezorgen. Gemak dient de mens. Wilt u liever de Modules bij ons afhalen? De koffie staat altijd voor u klaar.. Dat geeft toch net even dat vertrouwede gevoel. Dan ziet u direct met wie u zaken doet en mocht er wat aan de hand zijn, dan heeft u ook kunnen zien waar u terecht kunt. De keuze is volledig aan u.

Levertijd:

Wij streven ernaar om de bestelde Modules in 15 dagen bij u te bezorgen. De Modules komen rechtstreeks vanaf de fabriek naar uw adres. Kiest u voor afhalen, dan worden de modules vanuit de fabriek naar het mooie Bemmel verzonden. Op het moment dat wij deze ontvangen hebben, nemen we contact met u op om een afspraak te plannen wanneer het u uitkomt om deze op te halen.

Verkeerd of beschadigde delen:

Het kan helaas voorkomen (we zijn allemaal mensen) dat er tijdens transport modules zoek raken en of door onvoorziene omstandigheden beschadigd raken. Dit betreuren wij ten zeerste maar kunnen dit niet uitsluiten. Komen er delen die wel binnen hadden moeten komen niet binnen of verkeerd geleverd? Laat ons dit binnen 24 uur weten door een mail te sturen naar info@topbedrijfswageninrichting.nl of bel met 06-55731773. In geval van beschadiging, maak direct foto’s en mail deze door of zet ze op de App. Zet bij beschadiging ALTIJD op de transport bon: beschadigd in ontvangst genomen. Mail ons de transportbon mee. Wij gaan er dan direct alles aan doen op het op te lossen. Wij kijken naar de op dat moment snelste en beste oplossing.

 

Verzendkosten:

Alle prijzen van de bedrijfswageninrichtingen op onze site zijn inclusief verzendkosten. Of te wel: GRATIS verzenden naar elk adres in Nederland. Bent u woonachtig op de mooie eilanden van Nederland, dan komen er extra kosten bij. Laten we dan kijken wat de meest voordelige manier is om de Modules bij u af te leveren. Het transport wordt vanuit de fabriek met een internationale transporteur verzorgd. Kiest u voor accessoires welke niet tot het assortiment van de inrichtingen behoren, betaalt u € 16,00 verzendkosten. U kunt deze accessoires ook af halen in Bemmel. Dan krijg u er nog een kop koffie bij ook 🙂

 

Garantie:

Bulters Bedrijfswageninrichtingen staat voor kwaliteit. We werken uitsluitend samen met de beste leveranciers die ook aan onze hoge eisen moeten voldoen. Uiteraard worden de producten gemaaktg door een volledig gecertificeerde producent en leveren we de topbedrijfswageninrichting met 3 jaar garantie.

Lees onze berichten

Hulp nodig?