Van de Vin Ramen en Kozijnen

mei 29, 2024

Het is eigenlijk het leukste van ons vak. Namelijk mensen helpen.

 

Niets meer en niets minder. Makkelijk toch?

 

Wij kregen per mail een hulpvraag vanuit Louwman Mercedes in Veghel. De vraag was helder en duidelijk.  “Wij hebben een klant die een nieuwe Sprinter besteld heeft en een gelijke inrichting in de nieuwe bus wil hebben zoals in de oude staat. Zie foto van de huidige situatie.

 

Kijk daar kunnen we wat mee 🙂

We zijn met de huidige inrichting aan de gang gegaan en deze zo goed mogelijk nagebootst met een Topbedrijfswageninrichting.

 

Topbedrijfswageninrichting is sterk in het leveren en monteren van standaard modules. Heeft u andere wensen, dan kunnen we via het maatwerkprogramma uw ideale bedrijfswageninrichting samenstellen.

 

En dat hebben we dus gedaan. Door een voorstel bij Louwman aan te leveren met een aantal goede tekeningen van de nieuwe inrichting, is de klant akkoord gegaan.

 

Louwman heeft de Sprinter bij ons aangeleverd en wij hebben deze prachtige bedrijfswageninrichting gemonteerd.

Het grote voordeel voor de klant: Als de klant de nieuwe Sprinter op komt halen, is hij direct inzetbaar. De mannen kunnen direct met de bus naar de klus.

 

Wij wensen van de Vin Ramen en Kozijnen heel veel werkplezier met deze super Mercedes Sprinter.

 

Louwman Mercedes-Benz Bedrijfswagens in Veghel is gecertificeerd als Pro Van Center. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor een breed aanbod nieuwe en gebruikte bedrijfsauto’s, onderhoud en reparatie. Ervaring, professionaliteit en vakmanschap. Dat kun je van onze medewerkers van Mercedes-Benz Bedrijfswagens in Veghel verwachten.

Lees meer blogs

Hulp nodig?