EASY AERO DAKVENTILATOR

februari 10, 2022

Altijd krachtige ventilatie in de laadruimte van je bestelwagen?

Geen kwetsbare bewegende delen op het dak – kan door de wasstraat
Geen grondplug nodig – geschikt voor elektrische bestelwagens
Hoge capaciteit door krachtige push en pull werking

Voorkom vocht, vieze lucht en warmte in je bestelwagen

Condens, vieze lucht en warmte zorgen voor een vervelende werkomgeving. Ook kan vocht het gereedschap en de apparatuur aantasten. Door de laadruimte van je bestelwagen goed te ventileren voorkom je deze ellende. Dat kan met de Rhiwa Easy Aero dakventilator.

De unieke push- en pull werking van de Easy Aero zorgt tijdens het rijden voor een krachtige luchtcirculatie. Door het ene gat van de dakventilator wordt frisse lucht aangevoerd en door het andere gat wordt vieze lucht en warmte afgevoerd. Hierdoor heb je geen bodemafvoer meer nodig. Dit scheelt veel werk en voorkomt beschadigingen. Wil je ook bij stilstand en lage snelheid voldoende frisse lucht in je bestelwagen? Kies dan voor de Easy Aero elektrische dakventilator.

Nieuw: Easy Aero Electric

Na het succes van de Rhiwa Easy Aero hebben wij nu ook een elektrische variant beschikbaar. In deze video presenteert onze bestelwagen specialist Jeroen Rovers deze unieke elektrische dakventilator. De Rhiwa Easy Aero Electric voert ook tijdens stilstand en lage snelheid effectief, vocht, warmte en geur uit de l

 

aadruimte van je bestelwagen af. Ideaal wanneer je je bestelbus als werkplaats gebruikt of dieren vervoert. Neem voor meer informatie contact met hem op.

 

Lees meer blogs

Hulp nodig?