Hele Dikke Crafter voor Peijer Montage & Klusbedrijf

november 5, 2023

Het is zo leuk als je mensen al jaren kent. Uit mijn Volkswagen tijd ken ik de heer Peijer nog goed. Anderhalf jaar terug (!!!!!) besloten ze een hele nieuwe Volkswagen Crafter aan te schaffen. Een hele goede keuze. Zeker in deze hele dikke 75-edition uitvoering!

De inrichting van de Crafter moest natuurlijk ook iets bijzonders worden. Samen met zijn zoon zijn ze bij ons op bezoek geweest om te kijken naar de mogelijkheden van een goede bedrijfswageninrichting.

Door met zijn drieën goed te kijken naar de wensen en eisen, zijn we tot een voorstel gekomen. Wij zorgen er voor dat de klant een goed inzicht krijgt in het beoogde eindresultaat.

Door een uitgebreide offerte op te stellen heeft de klant een compleet inzicht hoe het eindresultaat gaat worden. Wij zorgen ervoor dat de complete inrichting omschreven wordt en verduidelijken dat met foto’s van het gehele project.

Wij zorgen dat het voorstel bij de klant in de mail staat zodat men er zelf nog eens goed overheen kan kijken. Op deze manier kan de klant er op zijn gemak over nadenken en kunnen we nog aanpassingen doen als deze nodig zijn.

Op deze manier zijn we tot een prachtige Topbedrijfswageninrichting gekomen.

Wij wensen vader en zoon Peijer heel veel veilige kilometers toe.

Lees meer blogs

Hulp nodig?