Hullenaar Balk kiest voor Bulters

april 5, 2023

Van ‘t Hullenaar Balk kiest voor Bulters

Installatietechniek Hullenaar Balk heeft onlangs de nieuwe bedrijfswagens in ontvangst genomen. Nieuwe auto’s, nieuwe inrichtingen. Door samen met de berijders van deze bussen te kijken naar de wensen en eisen, is er voor een Topbedrijfswageninrichting gekozen.

 

Door slim gebruikt te maken van de twee schuifdeuren op deze bussen, zijn de goederen zowel vanuit binnen als buiten goed bereikbaar.

 

Bent u ook op zoek naar een passende oplossing? Wij helpen u graag verder.

 

Bewegende beelden zien 🙂 https://youtu.be/aU3OTs_KmWQ

 

Wij zijn een landelijk erkend installatiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring in verwarming, gas, water, electra, airconditioning, sanitair en loodgieterswerkzaamheden. Uiteraard zijn wij up-to-date met de laatste duurzame technieken.​ (oa. zonne-energie, warmtepompen, PV-collectoren, Hoog-rendementsketels)

 

Kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan hoog in het vaandel.
Wij werken met korte communicatielijnen, hierdoor kunnen wij snel op uw wensen inspelen. Onze uitgebreide kennis en ervaring verzekerd u van het beste advies. Gedegen vakmanschap gecombineerd met de nieuwste technieken staan garant voor een perfecte uitvoering.

 

Wij werken voor particulieren en bedrijven
Voor de grotere werken kunnen wij alle fasen van het traject verzorgen: Advies, schrijven van bestekken, verzorgen van tekeningen en uiteraard de daadwerkelijke installatie.

 

Service & Onderhoud
Onze deskundige afdeling Service & onderhoud zorgt voor optimale veiligheid en betrouwbaarheid van uw installatie. Onze storingsdienst is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor service aan uw gas-, electra- of andere installaties. Voor dringende zaken welke niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag is onze storingsdienst 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor onze vaste klanten.

Lees meer blogs

Hulp nodig?