K3Delta Transporter

november 27, 2023

Voor K3Delta hebben we een hele mooie bedrijfswageninrichting in een nieuwe Volkswagen Transporter mogen monteren.

 

Samen met de berijder van deze bus hebben we gekeken naar de werkzaamheden welke dagelijks uitgevoerd worden en welke materialen en gereedschappen daarbij nodig zijn.

 

We kwamen er snel achter dat het met veel lades in de bus het werken overzichtelijker en georganiseerder zou gaan worden. Zo gezegd zo gedaan. Erg handig zijn de lades welke makkelijk bij de schuifdeur geopend kunnen worden. Met vier assortiment koffers op een schuiflade en legborden maken deze inrichting compleet.

Aangezien er accu gereedschap meegaat welke met enige regelmaat geladen dient te worden, is er gekozen om een omvormer in de cabine te plaatsen met een wandcontact doos in de laadruimte. We hebben voor het gemak ook maar meteen een wandcontactdoos in de cabine geplaatst.

 

Wij wensen K3Delta heel veel werkplezier met deze prachtige bus.

 

Mooie projecten realiseren. Dat is waar we bij K3Delta elke dag aan werken.

Door de winning van zand en grind kunnen we de bouwsector van belangrijke grondstoffen voorzien en creëren we tegelijkertijd nieuwe natuurgebieden en zorgen we voor hoogwaterveiligheid. Zo dragen we bij aan een fijne leefomgeving. Want voor wat de natuur ons geeft, geven we graag iets terug.

Lees meer blogs

Hulp nodig?