Opklapbare schappen voor Fiori Di Rose

maart 19, 2024

Kent u dat gevoel?

 

We hebben de vloerruimte in de bus nodig want we vervoeren best regelmatig grote en hoge spullen. Maar ja…. het komt ook regelmatig voor dat we dat niet hebben en dan hebben we alleen de laadvloer waar we spullen op kunnen zetten.

Dus: we hebben wel en geen schappen nodig.

 

Met deze uitdaging zat Renée van der Voort van Fiori Di Rose ook. Renée en haar zus Rose runnen samen een prachtige bloemenwinkel (en meer) in Oosterbeek. Ze hebben dan wel en dan geen schappen nodig. Of wij een oplossing hebben?

 

Uiteraard! Wij hebben voorgesteld om opklapbare schappen van Topbedrijfswageninrichting te monteren. Heb je schapruimte nodig, kun je deze gebruiken. Wil je hoge spullen vervoeren? Dan klap je de schappen gewoon op.!

 

Probleem opgelost. Daar houden we van.

 

Wist u dat de leukste bloemenwinkel van Nederland zich in Oosterbeek staat?

DE LEUKSTE BLOEMENWINKEL..

..van Nederland staat in Oosterbeek. De combinatie van prachtige bloemenstijlvolle woonaccessoires en een eigen, karakteristieke stijl van bloemschikken maakt dat klanten uit de wijde omtrek de winkel van ‘de zusjes’ weten te vinden.

 

Rose van der Voort werkt al vanaf haar veertiende in het bloemenvak. Haar liefde voor bloemen zie je terug in de uitbundige boeketten die zij maakt. Daarnaast richt zij als interieur-styliste woonkamers en bedrijven in. Haar smaak komt duidelijk terug in de woonaccessoires die in de winkel zijn terug te vinden.

 

Rose wordt bijgestaan door haar enthousiaste zus Renée. Zij is steun en toeverlaat en net als haar zus begiftigd met hetzelfde gevoel voor stijl en bloemen. Samen runnen zij hun succesvolle bloemenwinkel aan het Oosterbeekse Plein 1946.

 

Meer weten?

www.fioridirose.nl

Lees meer blogs

Hulp nodig?