Prachtige bedrijfswageninrichting Henk Scholten Mobility

oktober 16, 2023

Voor Henk Scholten Mobility hebben we de tweede Opel Vivaro e mogen voorzien van een Topbedrijfswageninrichting.

Deze keer is er voor gekozen om alleen de linkerzijde van de bus van een module te voorzien. Dit om het laden van zonnepanelen te vergemakkelijken. De module is voorzien van assortiments koffers, lades, legborden en bakken voor de grijpvoorraad.

 

Tevens is de Vivaro voorzien van een Zeliox Eco I, de mobiele stroomvoorziening. Op deze manier is er altijd 230V in de bus aanwezig om al het accu gereedschap van een volle ladign te voorzien.

 

Henk Scholten Mobility: Specialist in (elektrische) mobiliteit en laadoplossingen.

In Culemborg verwelkomen we naast Volvo, wat van oudsher ons ‘huismerk is’ ook alle andere automerken. Ondanks die breedte blijven onze technici als altijd alle Volvo-trainingen volgen, worden er alleen originele onderdelen gebruikt en ‘voeden’ we uw Volvo met de jongste software-updates.

Specialist in elektrificatie: full electric en hybride

Elektrificatie is de toekomst. Geen wonder dus, dat steeds meer automobilisten kiezen voor hybride of full electric rijden. Daarom hebben wij er nu al voor gekozen om alle kennis over elektrificatie en mobiliteit te concentreren op één plaats, bij Henk Scholten Mobility in Culemborg.

 

 

Lees meer blogs

Hulp nodig?