Renault Kangoo Denned

april 5, 2023

Als totaalinstallateur is DENNED van alle markten thuis en veelzijdig in techniek. Wij hebben alle expertise in huis, door ons breed opgeleide oranje team. Als erkende installateur zijn wij door heel Nederland te vinden. En dan heb je natuurlijk wel goed gereedschap nodig.

 

Denned heeft onlangs de eerste van de twee Renaults Kangoo in ontvangst genomen. In deze Kangoo is een Topbedrijfswageninrichting gemonteerd.

De Kangoo is voorzien van een praktische bedrijfswageninrichting met een multifunctionele indeling. Een klapfront op de vloer om makkelijke spullen achter te verbergen, assortiment koffers op schuiflade waarin het klein materiaal in meegenomen kan worden. Legborden voor machines en materiaal, grijp bakken voor voorraad en een toplegbord voor de overige goederen.

 

Helemaal TOP!

 

DENNED heeft door de jaren heen een flinke groei doorgemaakt. In 2007 zijn wij begonnen met één busje, wat werkmaterialen en grootse ambitie. Inmiddels zijn we als gezonde onderneming uitgegroeid tot een oranje legioen met ruim 60 vaste medewerkers en 40 flexibele krachten. DENNED is daarbij niet alleen gegroeid in formaat: ook het dienstenaanbod is fors uitgebreid.

Veelzijdig in techniek

 

Als totaalinstallateur is DENNED van alle markten thuis en veelzijdig in techniek. Wij hebben alle expertise in huis, door ons breed opgeleide oranje team. Als erkende installateur zijn wij door heel Nederland te vinden. Wij werken voor bedrijven, overheden, industrieën en particulieren. We doen grote warehouses van 100.000 m2, maar ook woonhuizen of renovaties van monumenten. Waar wij uitdagingen zien, stappen wij in. Dat onderscheidt DENNED in een markt waarin veel specialisatie is. DENNED ontzorgt u van ontwerp tot realisatie en biedt oplossingen voor de lange termijn. Betrouwbare installaties die maximaal aansluiten bij uw wensen, nu en in de toekomst.

Lees meer blogs

Hulp nodig?