Renault Master Bochane

februari 9, 2024

Bent u voornemens een nieuwe bestelbus aan te schaffen en zou daar dan ook meteen een nieuwe bedrijfswageninrichting in wensen? Maar ja hoe werkt dat?

Dit is een vraag die wij met enige regelmaat krijgen. Eigenlijk werkt het heel eenvoudig. Zo ging het ook met deze twee prachtige Renault’s Master welke wij van een Topbedrijfswageninrichting hebben mogen voorzien.

De accountmanager zakelijke markt van Bochane kwam met de vraag of wij iets voor zijn klant konden betekenen. De klant van Bochane was voornemens twee nieuwe bussen aan te schaffen en wilde daar ook graag een bedrijfswageninrichting in. De klant had niet echt een idee hoe hij zijn wensen en eisen het best kon invullen. En zo kwamen wij in beeld.

Een mooie manier om de klant te ontzorgen. Op het moment dat u een nieuwe bedrijfswagen gaat kopen neemt de verkopende partij, in dit geval Bochane, contact met ons op. Wij krijgen te horen om wat voor een bus het gaat en nemen contact met u op. Wij gaan samen met u kijken naar wat de beste oplossing is voor uw bedrijf. We gaan een voorstel maken om zo tot uw ideale bedrijfswageninrichting te komen.

Voor u als klant de ideale oplossing. U bestelt de nieuwe bus en wij houden contact met de verkoper over de levering. Wij gaan alle delen bestellen. Op het moment dat de bus binnen is, zorgt de verkoper ervoor dat deze bij ons komt. Wij gaan alles volgens afspraak monteren. Op het moment dat wij hem gereed hebben, (krijgt u natuurlijk al wat foto’s op de App) gaat de auto terug naar de dealer. De dealer maakt de bus gereed voor aflevering zodat u de bus helemaal compleet ophaalt bij de dealer om er meteen mee te kunnen werken.

 

Als dat geen ontzorgen is 🙂

 

Meer weten?

Laat een bericht achter, wij helpen u graag verder.

De vooruitgang waar Bochane Groep voor staat.

Wat vandaag goed genoeg is, is morgen alweer achterhaald. Auto’s worden steeds sneller, milieuvriendelijker, digitaler, comfortabeler en veiliger. Daarom investeren wij in de toekomst – om vooruitgang te stimuleren. Vakmanschap, technieken, apparatuur; alles om te blijven voldoen aan de constant veranderende mobiliteitsbehoefte.

Met deze filosofie als basis heeft Bochane Groep de ambitie om een toppositie te bereiken als mobiliteitspartner in de branche. We bouwen aan ons regionale netwerk van prachtige bedrijven om de duurzame groei van de onderneming te realiseren. Hierbij staat de kwaliteit van ons werk en de onevenaarbare service voor jou als klant altijd centraal. Daar zijn we trots op.

  

 

 

Lees meer blogs

Hulp nodig?