Topbedrijfswageninrichting voor Nijdak

april 16, 2024

Wat een knetterdikke bus is dit! Ja u ziet het goed. Dit is de nieuwe Renault Master L3 dubbele cabine van Nijdak.

 

We hebben samen met de eigenaar Frank Bakker gezocht naar de ideale oplossing om de materialen en gereedschappen op een zo efficiënt mogelijke manier in de bus ter vervoeren. Er is goed over nagedacht welke materialen er

nu werkelijk dagelijks mee moeten en hoe deze dan te vervoeren.

 

Nou we kunnen u zeggen: dat is gelukt.

 

Een combinatie van lades, afsluitbare legborden, langgoed bak en ruimte voor de gasflessen en brandblussers. En om het helemaal af te maken een Towstep om veilig en makkelijk de bus in te komen.

 

Ladder? Ook daar hebben we een hele mooie oplossing voor gevonden. De SafeStow gemonteerd op de imperiaal. Zo kan de ladder makkelijk opgeborgen worden.

 

Wij wensen Frank heel veel veilige kilometers toe met deze dikke bus!

Nijdak Dakbedekkingen

 

Nijdak Dakbedekkingen B.V. is al sinds 1980 specialist op het gebied van nieuwbouw, renovatie, onderhoud & inspectie van diverse daken. Nijdak Dakbedekkingen B.V. denkt mee met uw situatie en komt met een gedegen advies voor uw dak.

 

De oorsprong van Nijdak Dakbedekkingen B.V. start in het jaar 1980, op 1 april. Nijdak Dakbedekkingen B.V. houdt zich sindsdien bezig met nieuwbouw, renovaties en onderhoud van platte en hellende daken. Het is een ervaren, betrouwbaar en solide bedrijf, met goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Kwaliteit en service staan bij Nijdak op nummer één.

 

Meedenken, gedegen advies, kennis en kunde zijn bij Nijdak vanzelfsprekend. Snelle service wanneer er iets misgaat is een must, maar vakkundig onderhoud is evenzeer noodzakelijk om lekkages te voorkomen en de levensduur van uw dak te verlengen.

 

 

 

Lees meer blogs

Hulp nodig?