Veel nieuwe bestelwagens in 2024

april 9, 2024

Zoals we al vaker hebben gezegd, belooft 2024 een spannend jaar te worden voor bedrijfswagenliefhebbers en professionals in de bedrijfswagensector.

Niet alleen de vraag of de bus wel op tijd geleverd wordt om de BPM aanslag voor te zijn, nee de grote autofabrikanten staan ​​op het punt een breed scala aan nieuwe modellen, upgrades en geavanceerde opties te onthullen, die beloven aan elke transportbehoefte te voldoen, van compacte pick-ups tot grote bestelwagens met een hoog laadvermogen.

EEN GEVARIEERD AANBOD OM AAN ELKE VRAAG TE VOLDOEN
De komende innovaties variëren van traditionele benzine- en dieselmotoren tot moderne elektrische en plug-in hybride oplossingen, wat de toewijding van de auto-industrie aan een steeds duurzamere en efficiëntere mobiliteit aantoont.

Of het nu een bedrijf is dat op zoek is naar een betrouwbaar werkmiddel of een ZZP-er die een veelzijdig voertuig wil, de voorstellen voor 2024 beloven aan elk type behoefte te voldoen.

RESTYLING EN NIEUWE GENERATIES VOOR DE GROTE NAMEN UIT DE AUTO-INDUSTRIE

FORD: DE E-TRANSIT CUSTOM EN DE NIEUWE TRANSIT CUSTOM
Voor Ford markeert 2024 de komst van de nieuwe generatie van de E-Transit Custom : een elektrische bestelwagen die vanaf deze zomer leverbaar zal zijn. Dit model wordt toegevoegd aan de nieuwe Transit Custom met verbrandingsmotoren, die opvalt door het aanbod van een nieuwe plug-in hybride versie en de evolutie van standaard 5G-netwerkconnectiviteit.

De leveringen van de 232 pk sterke plug-in hybride Transit met een elektrische actieradius tot 56 km beginnen in het voorjaar van 2024: we zijn er bijna . Ford zal ook de nieuwe generatie van de Transit Connet lanceren, zowel in de variant voor personenvervoer als als bedrijfswagen, met elektrische opties.

MERCEDES: DE RESTYLING VAN DE VITO EN DE EVITO
Wat betreft de nieuwe Mercedes-bedrijfsvoertuigen zal de markt de restyling van de Vito verwelkomen, ook verkrijgbaar in de elektrische eVito- vorm . Tot de meest opvallende veranderingen behoren de introductie van het MBUX-systeem aan boord en de elektrisch te openen achterklep op de eVito Tourer.

De diensten via de Mercedes me-app zullen worden gekoppeld aan connectiviteit, terwijl de ADAS (Advanced Driving Assistance Systems) actieve rijbaanassistentie, snelheidslimietherkenning en antibotsingsremmen zullen omvatten, zelfs bij zijdelings verkeer.

RENAULT: DE NIEUWE MASTER
Bij Renault zal de nieuwigheid op de markt de Master zijn, met geoptimaliseerde vormen om de weerstand tegen vooruitgang te verminderen. Deze bestelwagen, omgedoopt tot Aerovan, heeft een stompe dakachterkant om de aerodynamische efficiëntie te verbeteren. Hij is verkrijgbaar met zowel turbodieselmotoren als elektrische versies en biedt een breed scala aan configuraties en ombouwmogelijkheden.

STELLANTIS PRO ONE: EEN COMPLEET ASSORTIMENT VOOR ELKE BEHOEFTE
FIAT PROFESSIONAL: E-DUCATO, DE SCUDO EN DE DOBLÒ
Dankzij productvernieuwingen piekt onze interesse bij veel merken en diverse bestelwagenvoorstellen: Fiat Professional, de nieuwe E-Ducato arriveert met een actieradius van 420 km, naast turbodiesels.

Een van de nieuwigheden van Fiat Professional is de Scudo, ook verkrijgbaar in de 100% elektrische E-Scudo-versie, met een praktische oplossing genaamd “Magic Cargo”, waarmee de maximale lengte van de bagageruimte kan worden vergroot door de rugleuning van de passagier neer te klappen. zitplaats .

“Wat het compacte segment betreft, wordt het aanbod vernieuwd met de update van de Fiat Doblò, die zowel met traditionele motoren als in een ongekende emissievrije versie wordt aangeboden.”

PEUGEOT, CITROEN EN OPEL: COMPLETE RESTYLING
De technische oplossingen, waaronder dieselmotoren en elektrische units, worden gedeeld met de bestelwagens van Peugeot, Citroen en Opel. Zo komen er updates van de Opel Movano, Combo Cargo en Vivaro op de markt; van de Peugeot Boxer, Partner en Expert, tot aan de Citroen Jumper, Berlingo en Jumpy. Al deze modellen ondergaan een volledige restyling.

TOYOTA PROFESSIONAL: MILD HYBRIDE, RESTYLING EN NIEUWS
Toyota Professional brengt de 48 volt mild hybrid Hilux op de weg, een pick-up die gezelschap krijgt van de vernieuwde versies van de Proace City en de Proace bestelwagen. De mogelijkheden van de Proace Max zijn uitstekend en bieden tot 17 m3 intern volume.

De productupdates voor Proace City en Proace (beide ook in de Verso-versie voor personenvervoer) hebben invloed op de stijl en evolutie van de boordtechnologie, evenals op een toename van de autonomie voor de elektrische versies.

VOLKSWAGEN-BEDRIJFSVOERTUIGEN: DE NIEUWE CRAFTER EN DE SYNERGIEËN MET FORD PRO
De synergieën tussen de Ford Pro-divisie en Volkswagen Commercial Vehicles zijn zeer dichtbij. Na de Ford Ranger te hebben ontwikkeld, op basis waarvan de nieuwe Volkswagen Amarok werd geboren, verschijnt in 2024 de vernieuwing van de Volkswagen Crafter.

Hij zal vanaf april beschikbaar zijn en zal een reeks nieuwe functies aan boord bevatten, allemaal van “automotive” aard voor de infotainmentapparatuur en ADAS .

Met zo’n verscheidenheid aan opties op komst belooft 2024 een echt spannend jaar te worden voor de bedrijfswagenindustrie. Of u nu een bedrijf bent dat op zoek is naar een betrouwbaar werkvoertuig of een particulier die een veelzijdig voertuig zoekt, de komende innovaties beloven aan elke behoefte te voldoen. En onthoud altijd dat alle merken bij ons kunnen worden opgezet en dat de 3D-schatting gratis is .

 

“Het jaar dat we meemaken markeert een baanbrekend keerpunt voor de bedrijfswagenindustrie. En dan hebben we het niet alleen op de enorme vraag naar bestelbussen om de BPM aanslag te voorkomen. De belangrijkste fabrikanten presenteren een reeks nieuwe en vernieuwde voorstellen, klaar om aan elk type transportbehoefte te voldoen. Van volledig elektrische oplossingen tot plug-in hybrides, tot de nieuwste generatie zeer efficiënte diesels: het aanbod dat voor ons ligt, kent in het recente verleden geen gelijke qua omvang en veelzijdigheid.”

Deze evolutie betekent een belangrijke stap voorwaarts in de richting van duurzamere en milieuvriendelijkere mobiliteit, zonder echter de praktische behoeften van degenen die deze voertuigen voor hun werk gebruiken te verwaarlozen. Nieuwe technologieën aan boord, zoals connectiviteitssystemen en ADAS, verbeteren de rijervaring en veiligheid nog verder.

Met veel nieuwe features in het verschiet, is dit het ideale moment om te overwegen om een ​​nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen. En met Topbedrijfswageninrichting,  is het mogelijk om voor elk merk een Topbedrijfswageninrichting samen te stellen zetten volgens uw specifieke behoeften. De toekomst van bedrijfswagen mobiliteit is er nu, en het is leuker dan ooit.

Lees meer blogs

Hulp nodig?